Ανακαινίσεις μπάνιου για άτομα με κινητικές δυσκολίες

Ανακαινίσεις μπάνιου ΑμεΑ

Κάνουμε τις κατάλληλες αλλαγές στα μπάνια ώστε να γίνει δυνατή σε όλους η άνετη χρήση τους.

Τώρα όλοι μπορούν να χρησιμοποιούν το μπάνιο με άνεση και ασφάλεια, χωρίς τη συνδρομή βοηθού Κάνουμε τις κατάλληλες μετατροπές στο μπάνιο ούτως ώστε τα άτομα με αναπηρία ή κινητικές δυσκολίες να μπορούν να αυτοεξυπηρετούνται, βοηθώντας στην ανάκτηση του αισθήματος της προσωπικής αξιοπρέπειας. Το να ευχαριστηθεί κανείς το μπάνιο του είναι ποιότητα ζωής.

Ανοίγουμε χώρο στο μπάνιο αφαιρώντας τη μπανιέρα, για να μπορούν να κινούνται άνετα τα άτομα με αμαξίδιο ή «Π». Τοποθετούμε ειδικά αντιολισθητικά πλακάκια για την αποφυγή ατυχημάτων. Προσαρμόζουμε τη λεκάνη και το νιπτήρα στο κατάλληλο ύψος, ενώ σχεδιάζουμε και εγκαθιστούμε  ανοξείδωτες εξειδικευμένες κατασκευές  που λειτουργούν σαν χειρολαβές και σαν κάθισμα για να διασφαλιστεί η αυτοεξυπηρέτηση των χρηστών. Συνδυάζουμε την άνεση και την ασφάλεια με την υψηλή αισθητική.

Οι εργασίες ολοκληρώνονται το συντομότερο δυνατό με την τουαλέτα να παραμένει σε πλήρη λειτουργία.

Προσβάσιμη Κατοικία

Ανακαινίσεις για άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Μια αξιοπρεπής καθημερινότητα αποτελεί δικαίωμα όλων. Αξίζει να τους βοηθήσουμε να το αποκτήσουν!

 

Γιατί να επιλέξετε την Προσβάσιμη Κατοικία;

Με γνώση και μεράκι, δίνουμε τις κατάλληλες λύσεις για κάθε σπίτι ώστε να μπορούν τα άτομα με κινητικές δυσκολίες να αυτοεξυπηρετούνται.

Δίκτυο έμπειρων συνεργατών για τη διαμόρφωση κάθε χώρου

Επαγγελματίες που καλύπτουν με εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες τις απαιτήσεις κάθε χρήστη και τις ανάγκες κάθε σπιτιού

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Φιλαδελφέως 24,
Αθήνα, 11253
E-mail: info@prosvasimikatoikia.gr
Τηλέφωνο: 210 6445 684
Κινητό: 693 2922 377

Αναζήτηση

Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.

OK