Κουζίνα για άτομα με κινητικές δυσκολίες

Κουζίνα για όλους

Μετατρέπουμε τις κουζίνες έτσι ώστε να χρησιμοποιούνται από όσους δεν μπορούν να σταθούν όρθιοι.

Ανακαινίζουμε τις κουζίνες για να χρησιμοποιούνται με άνεση και ασφάλεια από όσους δεν μπορούν να σταθούν όρθιοι, χωρίς τη συνδρομή βοηθού. Διασφαλίζουμε την αυτοεξυπηρέτηση για όλους, κάνουμε την καθημερινότητα πολύ πιο εύκολη, τονώνουμε την αυτοπεποίθηση.

Ακολουθούμε ειδικά εργονομικά πρότυπα για τις κουζίνες που χρησιμοποιούνται από τα άτομα με αναπηρία ή κινητικές δυσκολίες. Τα ειδικά έπιπλα κουζίνας και οι ειδικοί νεροχύτες τοποθετούνται στο κατάλληλο ύψος για να είναι προσιτά, ενώ δημιουργούνται εσοχές από κάτω τους για να μπαίνουν τα πόδια του ατόμου που κινείται με αμαξίδιο. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, μπορεί να δουλέψει κανείς πάνω στην επιφάνεια των επίπλων και του νεροχύτη. Το κύριο μέρος των αποθηκευτικών χώρων μεταφέρεται σε συρτάρια που ανοίγουν χωρίς να χρειάζεται να σκύψει κανείς, ενώ στα ντουλάπια τοποθετούνται ράγες για να είναι προσβάσιμο το περιεχόμενό τους από το αμαξίδιο.

Πρόσφατα Έργα - Κουζίνα για όλους

Προσβάσιμη Κατοικία

Ανακαινίσεις για άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Μια αξιοπρεπής καθημερινότητα αποτελεί δικαίωμα όλων. Αξίζει να τους βοηθήσουμε να το αποκτήσουν!

 

Γιατί να επιλέξετε την Προσβάσιμη Κατοικία;

Με γνώση και μεράκι, δίνουμε τις κατάλληλες λύσεις για κάθε σπίτι ώστε να μπορούν τα άτομα με κινητικές δυσκολίες να αυτοεξυπηρετούνται.

Δίκτυο έμπειρων συνεργατών για τη διαμόρφωση κάθε χώρου

Επαγγελματίες που καλύπτουν με εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες τις απαιτήσεις κάθε χρήστη και τις ανάγκες κάθε σπιτιού

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Φιλαδελφέως 24,
Αθήνα, 11253
E-mail: info@prosvasimikatoikia.gr
Τηλέφωνο: 210 6445 684
Κινητό: 693 2922 377

Αναζήτηση

Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.

OK