Μετατροπές – Βελτιώσεις για άτομα με κινητικές δυσκολίες

Μετατροπές – Βελτιώσεις για ΑμεΑ

Σχεδιάζουμε κι εκτελούμε στοχευμένες μετατροπές που διευκολύνουν όσους αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες.

Πολλές φορές, η προσβασιμότητα κρίνεται σε συγκεκριμένα σημεία του σπιτιού. Γκρεμίζουμε τα εμπόδια, τοποθετούμε στηρίγματα, κάνουμε την κίνηση παντού δυνατή, δημιουργούμε χώρους όπου τα άτομα με αναπηρία ή κινητικές δυσκολίες μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν, χωρίς τη συνδρομή βοηθού.

Μελετάμε κάθε φορά τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου σπιτιού, κάνουμε ειδικό σχεδιασμό με βάση τα εργονομικά στάνταρ και τις ανάγκες των ενοίκων, επιλέγουμε τα κατάλληλα υλικά, προχωράμε σε μετατροπές και βελτιώσεις που μπορούν να δημιουργήσουν έναν χώρο βιώσιμο, λειτουργικό και όμορφο.

Ανοίγουμε χώρο και αφαιρούμε ό,τι δυσχεραίνει την κίνηση. Τοποθετούμε κιγκλιδώματα στήριξης, ανελκυστήρες και αναβατόρια για τα αμαξίδια, γερανάκια ανύψωσης και συστήματα μεταφοράς οροφής.
Χωρίς μεγάλα έξοδα και αναστάτωση, κάνουμε το σπίτι προσβάσιμο σε όλους. Και πρόσβαση σε όλους σημαίνει αξιοπρέπεια σπίτι για όλους.

Προσβάσιμη Κατοικία

Ανακαινίσεις για άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Μια αξιοπρεπής καθημερινότητα αποτελεί δικαίωμα όλων. Αξίζει να τους βοηθήσουμε να το αποκτήσουν!

 

Γιατί να επιλέξετε την Προσβάσιμη Κατοικία;

Με γνώση και μεράκι, δίνουμε τις κατάλληλες λύσεις για κάθε σπίτι ώστε να μπορούν τα άτομα με κινητικές δυσκολίες να αυτοεξυπηρετούνται.

Δίκτυο έμπειρων συνεργατών για τη διαμόρφωση κάθε χώρου

Επαγγελματίες που καλύπτουν με εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες τις απαιτήσεις κάθε χρήστη και τις ανάγκες κάθε σπιτιού

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Φιλαδελφέως 24,
Αθήνα, 11253
E-mail: info@prosvasimikatoikia.gr
Τηλέφωνο: 210 6445 684
Κινητό: 693 2922 377

Αναζήτηση

Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.

OK